بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

آگهی استخدام

مطالب بیشتر
کد خبر : ۱۵۱۳۴۸
رئیس جهاددانشگاهی فارس با اشاره به درخواست مسئولان و نخبگان شهرستان کوهچنار مبنی بر راه اندازی یک دفتر این نهاد در شهرستان مذکور گفت: آمادگی داریم فعالیت‌های آموزشی و ترویجی نوآوری را در شهرستان کوه چنار اجرا کنیم.
سه‌شنبه ۰۵ دی ۱۴۰۲ - ۱۰:۰۳

امیرحسین استقلال امروز، ۴ دی‌ماه در سفر به شهرستان کوه چنار و در جمع مسئولان و تعدادی از نخبگان علمی این شهرستان که با توجه به درخواست آنان مبنی بر راه‌اندازی دفتر جهاددانشگاهی در کوه چنار تشکیل شد، گفت: جوان بودن و پویایی شهرستان کوه چنار ظرفیت بسیار خوبی است.

وی با بیان اینکه کوهچنار ظرفیت و پتانسیل منابع انسانی زیادی دارد، از نخبگان این شهرستان خواست تا با تلاش خود برای ارتقای کوه چنار تلاش کنند.

استقلال ضمن اعلام آمادگی برای ایجاد دفتر جهاددانشگاهی در شهرستان کوه چنار با حمایت فرماندار گفت: حضور جهاددانشگاهی در شهرستان‌ها در چند بعد دنبال می‌شود که شامل ابعاد آموزشی، فرهنگی و فناوری است.

رئیس جهاددانشگاهی فارس در خصوص ابعاد آموزشی گفت: جهاددانشگاهی می‌تواند دوره‌های آموزشی که عمدتاً اشتغال‌محور هستند، با توجه به نیاز شهرستان راه‌اندازی کند.

وی با بیان اینکه جهاددانشگاهی در حوزه تجاری‌سازی بسیار خوب عمل کرده است، افزود: آمادگی داریم تا یکسری فعالیت‌های ترویجی نوآوری و تحریک ایده را در شهرستان کوه چنار اجرا کنیم.

استقلال همچنین بر ضرورت توجه نخبگان و پژوهشگران به انجام پژوهش‌های کاربردی تأکید کرد و گفت: برای این کار باید ابتدا نیاز و مشکلات شهرستان را احصا کرده و برای رفع آن‌ها تحقیق و پژوهش انجام داد تا بتوان راهکار‌های کاربردی ارائه داد.

رئیس جهاددانشگاهی فارس با بیان اینکه جهاد دانشگاهی برای ارتقا شهرستان در کنار نخبگان و مردم قرار دارد، گفت: قطعاً اگر دفتر جهاددانشگاهی با اهداف متعالی که برای آن در نظر گرفته شده است، در کوه چنار راه‌اندازی شود، به ارتقای نخبگان هم کمک خواهد کرد.

وی با تأکید بر اینکه به‌طور کلی جهاددانشگاهی همواره گلوگاه‌ها را پیدا کرده و برای آن‌ها راه حل پیدا می‌کند، افزود: در شهرستان کوه چنار هم می‌توان با استفاده از نیرو‌های انسانی نخبه و پژوهشگر آن این اقدامات را انجام داد.

استقلال با بیان اینکه هم‌اکنون جهاددانشگاهی فارس در ۱۷ نقطه استان مشغول فعالیت است، گفت: دفاتر جهاددانشگاهی فارس در ۱۰ شهرستان استان فعال هستند که امیدواریم کوه چنار یازدهمین شهرستان باشد.

رئیس جهاددانشگاهی فارس همچنین با یادآوری اینکه ۱۴ دی‌ماه مصادف با سالروز ارتحال زنده‌یاد کاظمی آشتیانی، مؤسس پژوهشگاه رویان است، گفت: ایشان به ما یاد دادند که اگر موضوع خوبی را انتخاب کنیم و جهادی پای کار بایستیم می‌توانیم افتخارآفرین باشیم.

استقلال در ادامه سخنان خود ضمن محکوم کردن جنایات صهیونیست‌ها در نوار غزه گفت: باید بنا به انسانیت و شرافت از مردم مظلوم غزه دفاع کنیم و نباید کشته شدن انسان‌ها تکراری و عادی شده باشد.

فرماندار کوه چنار هم در این نشست بر ضرورت توجه به آموزش و بهره‌وری با استفاده از ظرفیت نخبگان در این شهرستان تأکید کرد و خواستار فعالیت جهاددانشگاهی در این شهرستان نوپا شد.

محمودهاشمی تأکید کرد: جهاددانشگاهی ظرفیت خوب علمی و پژوهشی دارد که از مسئولان این نهاد درخواست داریم تا ظرفیت جهاددانشگاهی را هم در شهرستان کوه چنار در اختیار نخبگان و جوانان قرار دهند.

حجت‌الاسلام سیدابراهیم شهیم، امام جمعه کوه چنار هم در این نشست از رئیس جهاد دانشگاهی فارس خواست تا ظرفیت‌های این نهاد را در شهرستان به کار گیرد و از نخبگان شهرستان هم خواست در این زمینه همکاری کرده و برای ارتقای علمی شهرستان تلاش کنند.

رئیس جهاددانشگاهی فارس در ادامه سفر خود در نشست کارگروه اشتغال کوه چنار نیز گفت: بیشتر آموزش‌های جهاددانشگاهی منجر به اشتغال می‌شود.

وی با بیان اینکه در هر جایی که جهاددانشگاهی می‌تواند به شهرستان کوه چنار کمک کند، ورود می‌کنیم، افزود: یکی از نکات مهم این است که آینده مشاغل را بدانیم تا بتوان ظرفیت اشتغال شهرستان را بالا برد. از سوی دیگر نباید به سراغ ایجاد مشاغلی رفت که ممکن است در ۱۰ سال آینده وجود نداشته باشند.

استقلال با یادآوری اینکه در بسیاری از فعالیت‌های فضای مجازی موقعیت جغرافیایی مهم نیست، گفت: در مباحث اشتغالزایی، بحث آینده مشاغل و مشاغل آینده باید مورد توجه قرار گیرند.

این مدرس دانشگاه تصریح کرد: در کشور‌های دیگر صنایع خرد و متوسط قریب ۶۰ درصد اقتصاد را به خود اختصاص داده‌اند، اما در کشور ما اقتصاد در صنایع بزرگ است و عملاً مردم در بحث تولید نقش کمتری دارند و این خوب نیست.

استقلال با تصریح اینکه در اقتصاد ما این مشکل وجود دارد که به اقتصاد‌های خرد توجه نکردیم، گفت: شهر‌های کوچک نمی‌توانند پتروشیمی داشته باشند لذا باید اقتصاد‌های خانگی و صنایع کارگاهی بیشتر ایجاد شود.

رئیس جهاددانشگاهی فارس با اشاره به اقدامات این نهاد در مباحث اشتغال خانگی گفت: طی چند سال گذشته بیش از ۳ هزار شغل خانگی توسط این نهاد در استان ایجاد شده است.

وی با بیان اینکه برای رونق اقتصاد مردمی باید ساختار‌هایی بین دولت و مردم وجود داشته باشد، اما حلقه‌ای این وسط کم است لذا سعی کردیم در این زمینه نقش ایفا کنیم، گفت: آموزش‌های جهاددانشگاهی مورد تایید وزارت کار است و در این حوزه‌ها می‌توانیم به مردم خدمات آموزشی و مشاوره ارائه دهیم.

استقلال با تأکید بر اینکه تولیدات باید به صورت خوشه‌ای و گروهی انجام شوند، افزود: برای کوه چنار پیشنهاد می‌شود با توجه به ظرفیت و علایق مردم دو الی سه شاخه شغلی درنظر گرفته شده و همه سرمایه‌گذاری‌ها بدان سمت سوق پیدا کند و بازار آن هم مدنظر قرار گیرد.

وی با بیان اینکه مزیت‌های موجود را نباید خراب کنیم بلکه باید آن‌ها را تقویت کنیم، گفت: بحث این است که همه امکانات و توجه به یک مبحث ختم نشود.


زهرا عسگری

ارسال نظرات

کارآفرینان آینده

مطالب بیشتر