بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

آگهی استخدام

مطالب بیشتر
کد خبر : ۱۵۵۶۹۷
معاون بازاریابی و فروش گروه صنعتی تراکتورسازی ایران تاکید کرد:
معاون بازاریابی و فروش گروه صنعتی تراکتورسازی ایران، گفت: ارتقاء ضریب مکانیزاسیون کشاورزی یکی از شاخص‌های کلان توسعه بخش کشاورزی کشور محسوب می‌شود که تراکتورسازی در سال گذشته با توزیع مستقیم بیش از 31 هزار دستگاه انواع تراکتور زراعی و باغی بین کشاورزان زحمتکش کشور توانست  0.17  اسب بخار در هکتار در ارتقاء ضریب مکانیزاسیون کشاورزی  نقش آفرینی کند.
شنبه ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۳

نقش آفرینی گروه صنعتی تراکتورسازی ایران در ارتقاء ضریب مکانیزاسیون بخش کشاورزی کشور

به گزارش بازار کار، به نقل از روابط عمومی شرکت تراکتورسازی ایران، ناصر قربانیان، معاون بازاریابی و فروش گروه صنعتی تراکتورسازی ایران، روز شنبه،اول اردیبهشت ماه، گفت: ارتقاء ضریب مکانیزاسیون کشاورزی یکی از شاخص‌های کلان توسعه بخش کشاورزی کشور محسوب می‌شود که تراکتورسازی در سال گذشته با توزیع مستقیم بیش از 31 هزار دستگاه انواع تراکتور زراعی و باغی بین کشاورزان زحمتکش کشور توانست  0.17  اسب بخار در هکتار در ارتقاء ضریب مکانیزاسیون کشاورزی  نقش آفرینی کند.

وی افزود: توان تراکتورهای توزیعی سال گذشته تراکتورسازی که براساس آن ضریب مکانیزاسیون بخش کشاورزی سنجیده می شود در مجموع 2 میلیون و 696 هزار و 688 اسب بخار می باشد.

قربانیان، اعداد و ارقام سال 1401 و نقش تراکتورسازی در این بخش را نیز 0.15 درصد اعلام و اضافه کرد: این رقم با توزیع بیش از 27 هزار دستگاه انواع تراکتور و با مجموع توان 2 میلیون و 288 هزار و 371 اسب بخار در آن سال محقق شده است.

معاون بازاریابی و فروش گروه صنعتی تراکتورسازی ایران تاکید کرد: رقم توزیع تراکتور و جایگاه آن در مکانیزاسیون برای سال 1400 نیز 0.11 درصد با توزیع بیش از 20 هزار دستگاه و یک میلیون و 698 هزار و 290 اسب بخار می باشد، این در حالی است که در این مهم صرفا با سرمایه گذاری شخصی کشاورزان کشور محقق گردیده است.

وی با یادآوری اینکه متاسفانه از نیمه دوم سال 1400 اعطای تسهیلات مکانیزاسیون به کشاورزان خریدار تراکتور و بدون هیچگونه مرجع قانونی متوقف شده اظهار کرد: باوجود نبود تسهیلات تراکتورسازی همچنان سیر صعودی در توزیع تراکتور و توان حاصل از آن و به تبع نقش در افزایش ضریب مکانیزاسیون را تجربه کرده و این حکایت از جایگاه تراکتورسازی به تنهایی در افزایش ضریب مکانیزاسیون وتوسعه عملیات ماشینی ، تسهیل و کاهش صعوبت انجام عملیات زراعی و باغی ، دام و... و در نهایت رفاه بهره برداران کشور، علی رغم عدم همکاری و همراهی ها نهادهای مرتبط دارد.

قربانیان، در پایان یادآور شد گروه صنعتی تراکتورسازی ایران در صورت تامین منابع بانکی، آمادگی لازم در فروش تسهیلاتی انواع تراکتور را دارد .

ارسال نظرات

کارآفرینان آینده

مطالب بیشتر