بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

آگهی استخدام

مطالب بیشتر
کد خبر : ۱۵۵۹۲۸
عضو هیئت علمی علوم و مهندسی صنایع غذایی و مهندسی فرآیند‌های غذایی دانشگاه تهران گفت: مدیران و صاحبان صنایع غذایی که به دنبال ارتقای کار و کیفیت محصولات خود هستند به دنبال دانشجویانی می‌گردند که علاوه بر تخصص اصلی خود در حوزه‌های مدیریت مسائل مالی، نیروی انسانی و نوآوری نیز دارای زمینه‌های اولیه باشند.
چهارشنبه ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۲

به گزارش بازارکار دکتر محسن لبافی در گفتگو با ایسنا، گفت: گروه صنایع غذایی از سال ۱۳۹۷ با هدف آشنایی دانشجویان و انتقال دانش عملی و تجربیات مهندسین کارخانه‌های صنایع غذایی اقدام به دعوت و حضور آنان در برخی کلاس‌های تئوری و عملی دروس تخصصی مقاطع مختلف کرده است.

وی در ادامه گفت: این نشست‌های تخصصی امکان ارتباط مستقیم و شناخت بیشتر و ملموس‌تر از وضعیت صنایع غذایی و نیاز‌های حال و آینده و آگاهی از جایگاه دانشجویان در آینده تحصیلی آنان را به بهترین وجه فراهم آورده است.

دکتر لبافی افزود: با فراهم شدن بهتر فضای آموزش و ارتباطات مجازی دانشگاه در دوران کرونا در حالی که از برگزاری نشست‌های حضوری محروم شدیم، اما به راحتی توانستیم از مدیران بخش‌های تولید و تحقیق و توسعه (R&D) صنایع و مراکز پژوهشی تخصصی مرتبط با دروس دانشجویان دعوت کنیم.

وی همچنین بیان کرد: با عادی شدن شرایط بعد از کرونا، برگزاری نشست‌های مربوط به دروس فرمولاسیون مواد غذایی، فناوری آبمیوه، صنایع قند (چغندری و نیشکری)، صنایع شیر، صنعتی سازی صنایع سنتی تداوم و توسعه یافته است.

وی گفت: مهمترین دستاورد این کلاس‌های تخصصی این است که از تک بعدی بودن و تک رشته‌ای بودن خارج می‌شود دانشجویان متوجه می‌شوند که علاوه بر فراگیری و آموزش دروس علمی تخصصی، برای تکمیل دانسته‌های خود نیاز به اطلاعات دیگر و برقراری ارتباط با فعالین و مدیران صنایع نیز ضروری است.

دکتر محسن لبافی اظهار کرد: در بعضی تخصص‌ها دانشجویان فکر می‌کنند همین دروس نظری کافیست، اما وقتی در اجرا قرار می‌گیرند به محض ورود به صنعت و امور اجرایی متوجه نیاز به اطلاعات و مهارت‌های دیگر هم می‌شوند و به اهمیت ارتباط دروس بین رشته‌ای، مثل مسائل مالی، مدیریتی، فرهنگی، روانشناسی، ارتباطات و تجربه مدیران واقف می‌شوند.

دکتر لبافی افزود: مدیران و صاحبان صنایع غذایی که به دنبال ارتقای کار و کیفیت محصولات خود هستند به دنبال دانشجویانی می‌گردند که علاوه بر تخصص اصلی خود در حوزه‌های مدیریت مسائل مالی، نیروی انسانی و نوآوری نیز دارای زمینه‌های اولیه باشند.

وی بیان کرد: در پروژه کلاسی درس فرمولاسیون مواد غذایی دانشجویان دکتری برای داوری پروژه‌های آنان از مدیران صنایع مرتبط دعوت به عمل آورده‌ایم. این شیوه عمل برای ایجاد تفکر و شیوه اجرای پروژه‌های علمی تخصص و کاربردی هم برای دانشجویان و هم مدیران صنایع بسیار مفید بوده است که در بازخورد‌های اعلام شده از سوی دانشجویان و مدیران به وضوح این مطلب بیان شده است.

ارسال نظرات

کارآفرینان آینده

مطالب بیشتر